SILVER MEDAL - International Wine Challenge 2020: 92/100
Виноградник Pojega з Negrar розташований поблизу садів, створених Conte Antonio Rizzardi в 1783 році.
Ripasso — це суворо контрольований та традиційний метод виробництва вина, виготовлений тільки з винограду, вирощеного у Valpolicella. Виробляється шляхом вторинного бродіння вина на виноградній кожурі двох вин Amarone. Після цього вино витримується у французьких дубових бочках протягом 12 місяців.
Елегантний, яскравий рубіново-червоний колір. Насичений і тонкий аромат свіжих троянд, фіалок, вишні, малини, чорниці, зрілої ожини, шкіри, солодкого тютюну, кориці та прянощів. Соковитий та досить солодкий смак стиглої вишні, полуниці, чорних лісових ягід та шоколаду. Яскрава кислотність, ніжні та виразні таніни.
Температура подачі: 16°C. Ідеально зі смаженим м’ясом, стейком, стравами з дичини або витриманими сирами.